Den dag opsigelsen kom..

Er jeg den eneste?

Husnissen

I kender det med garanti flere af jer. Hele december flytter husnissen ind. Han laver ballade og kommer med gaver i nattens mulm og mørke.

Meeen…

I morges vågnede jeg med panik i kroppen, da min søn stod op. SHIT! Jeg havde fuldstændig glemt at lægge en gave for Cornelius, (Det hedder vores nisse) Han satte sig heldigvis i sofaen for at se tv og jeg troede ikke at han havde set at Cornelis havde glemt at give ham en gave. ( Ja ja i Know, hvor dum har jeg lov at være!!)

Jeg fik lavet en manøvre og lokket ham ind på værelset. Imens skyndte jeg mig at lægge en gave bag en af vores planter, som står ved nissens dør.

Da min søn kom tilbage spurgte jeg ham pænt, hvad han havde fået af Cornelius? “Jeg har ikke fået noget i dag” (selvfølgelig havde han opdaget det) I det samme gik han derover og opdagede heldigvis den gemte pakke.

Er jeg den eneste det er sket for?

Jeg har det som mange andre. Jeg vil gerne gøre det så perfekt for min søn som muligt, men jeg kan samtidig også tænke at vi skal hjælpe hinanden og fortælle, at ting ofte går galt – ingen er perfekt. Så har jeg i hvert fald ikke mødt de mennesker endnu 🙂


Juletræet blev fældet

I år skal min søn, kæreste og resten af min familie holde jul for første gang i vores nye hus. Det glæder jeg mig utrolig meget til. Og når vi nu skal det – skal vi jo også have et juletræ. Derfor har vi for første gang i år været ude og fælde juletræet selv. Det kan klart anbefales – sikke hyggeligt det var!

Nu er juletræet blevet pyntet, risengrøden til ris a la manden er lavet og nårh ja.. jeg mangler stadig at pakke de sidste gaver ind. Men pyt! Jeg når det nok.

I morgen venter en fantastisk dag i familiens skød. (med en 6 årig der helt sikkert synes dagen bliver lang)

I ønskes en glædelig jul, hvor end i verden i befinder jer ❤

20171223_13480920171223_13504520171223_175429

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag opsigelsen kom..