Man føler sig som en kæmpe lort...

Selvfølgelig..

18 dage!

Så længe har min søn været på ferie ved sin far.

Så i kan nok forstå, at jeg glædede mig til, at han kom hjem til os igen så vi kunne holde ferie.

MEN…

To timer efter han kom hjem blev jeg ramt af aura migræne! …

Ikke nok med, at det har været frygteligt varmt i disse dage, (Nej, det er ikke fedt at være gravid i denne her varme!) så har jeg ligget inde for med aura migræne i tre dage! Prikken for øjnene, snurren i kroppen, mistet tale og ja.. gigantisk migræne!
Aldrig nogen sinde har jeg været ramt af det i så lang tid. Så da jeg stod op torsdag morgen og det hele begyndte at snurre rundt, tænkte jeg “FANDME NEJ!”
Jeg snuppede nogle panodiler og de piller jeg fik ved vagtlægen i går, (fordi jeg ikke må spise nogen former for piller, der i virkeligheden virker på det lort!!) og så kørte vi en tur til Madsbyparken.

Det var vigtigt for at mig at komme ud og lave noget hyggeligt med min familie. Og det må man sige, at vi har været i dag. Jeg har haft så dårlig samvittighed de sidste par dage over at jeg har ligget syg og slet ikke været i stand til at tage mig af andre end mig selv – og det var i sig selv svært.
I dag har vi sejlet i både, kørt på mooncar, klappet geder, set mange andre dyr, spist en kæmpe is og rigtig familiehygget <3

Normalt er jeg meget træt efter et migræne anfald med aura, så du kan nok forstå, at jeg efter tre dage med aura migræne er helt færdig!
…så efter en dejlig dag i Madsbyparken med min skønne familie, vil jeg få noget aftensmad og lægge mig på sofaen for at pleje min krop. #av

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man føler sig som en kæmpe lort...